Handla enkelt med delbetalning,
faktura eller kortbetalning
Allt du handlar i webshoppen
eller i butiken får du bonus på.
Nordens största hobbybutik.
Över 120000 st artiklar i lager
Standard frakt 29 kr
inom Sverige med DHL.
0
0
lagerWaterslide Decals Inkjet, Green stuff
 

Orsakar allvarlig ögon irritation. Skadlig vid förtäring. Irreterar huden.

Skadlig. Produkten är skadlig vid inandning, hudkontakt eller förtäring. Används också för produkter som ger allergi vid hudkontakt, som irriterar hud, ögon eller luftvägar eller ger narkosverkan.

Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon.

Frätande. Produkten ger frätskador på hud, matstrupe och ögon, eller andra allvarliga ögonskador. Används också för produkter som är korrosiva för metaller

Brandfarlig vätska och ånga.

Brandfarlig. Produkten är brandfarlig och kan brinna våldsamt vid antändning eller värmetillförsel. Vissa produkter utvecklar brandfarlig gas i kontakt med vatten eller självantänder i luft.

Miljöfarliga ämnen

Miljöfarlig. Produkten är giftig för vattenmiljön på kort eller lång sikt. Ska förvaras och användas så att produkten och avfallet inte skadar miljön.

Artikelnr 74505658ES

Waterslide Decals Inkjet

109 kr

Frakt
Standard frakt  (69 kr inom Sverige)

Vattendekaler

Skriv ut dina egna vattendekaler med denna uppsättning med 5 ark utskrivbart dekalpapper. Dekaler ska appliceras med vatten, inget lösningsmedel krävs. Du kan också använda vissa GSW Decal Fixer och GSW Decal Fixer-lösningar för att förbättra och skydda ytan på ojämna eller grova ytor.

Använd en dator för att skapa dina konstverk, eftersom kopiatorer och skrivare inte kan skriva ut vitt, de litar på själva pappret för att leverera den vita komponenten i bokstäver och teckningar. För att göra ett dekal med vit bokstäver och / eller teckningar bör du börja med vitt filmdekalpapper.

Välj rätt papperstyp enligt din skrivartyp, bläckstrålepapper eller laserpapper. Ta bort alla skyddsplattor av vävnadstyp som kan finnas i det utskrivbara papperet och skriv ut konstverket direkt på den glansiga sidan av dekalpapperet. För bläckstråleskrivning rekommenderar vi att du använder inställningen "Transparency Plastic Film" (eller folier) om din skrivarprogramvara stöder detta alternativ. I alla fall måste du omedelbart applicera några tunna, men noggranna, lager fixeringsspray (antingen akryl eller lack) för att försegla den tryckta bilden på dekalpapperet som förhindrar att bläcket smutsar ut, tvättar, spricker eller flisar under appliceringen.

Ark: 5 per förpackning
Storlek: 210 x 270 mm (A4)

GRUNDLÄGGANDE INSTRUKTIONER
1.- Klipp ut dekalen så nära bildens ytterkant som möjligt. För ett bättre resultat, använd ett helt nytt blad i din fräs.
2. - Plocka upp dekalen med din pincett och låt ditt dekal blötläggas i vatten i cirka 20 sekunder. Varmt vatten kan hjälpa till med denna process.
3.- Använd en pensel för att försiktigt skjuta dekalen från arket och på modellen. Det är allt folk!

Andra har köpt